img
Wyjątkowa kolacja komentowana w Grano Hotel**** Gdańsk Riverside (dawniej Hotel Almond Business & SPA)! Pięciu znakomitych Szefów Kuchni zaprezentuje autorskie dania, którym towarzyszyć będzie starannie dobrana whisky The Macallan®. Wieczór umili muzyka na żywo, tworząc niezapomniany kulinarny spektakl smaków i aromatów.

Kolacja komentowana z pairingiem whisky The Macallan® w dniu 18.10.2025

  • Muzyka na żywo
  • Koktajl powitalny
  • 5 wyśmienitych dań przygotowanych przez znakomitych Szefów Kuchni. Do każdego dania starannie dobrane whisky The Macallan®

Za kulinarną ucztę tego wieczoru odpowiadać będą wybitni Szefowie Kuchni:

  • Bartosz Czyżyk – Szef Kuchni - Restauracja Magiel | Grano Hotel**** Gdańsk Riverside
  • Jacek Majcherek – Szef Kuchni - Solmarina Restaurant | Grano Hotel**** Solmarina
  • Piotr Żylak – Szef Kuchni - Restauracja Młyn | Grano Hotel**** Gdańsk Old Town
  • Gracjan Szychowiak – Szef Kuchni - Bistro Life | Grano Life*** Gdańsk
  • Łukasz Barbarski – Executive Chef - Bistro Młyn, Restauracja Młyn

Podczas kolacji mistrzowie kulinarni zaprezentują wyjątkowe menu, w którym tradycja spotyka się z nowoczesnością. Każde danie zostanie starannie skomponowane z wyselekcjonowaną whisky The Macallan®, której nuty smakowe podkreślą głębię aromatów przygotowanych potraw.

1. Voucher o wartości 349 PLN obejmuje usługi dla 1 osoby, voucher o wartości 698 PLN obejmuje usługi dla 2 osób, voucher o wartości 1047 PLN obejmuje usługi dla 3 osób, voucher o wartości 1396 PLN obejmuje usługi dla 4 osób, voucher o wartości 2094 PLN obejmuje usługi dla 6 osób, voucher o wartości 2792 PLN obejmuje usługi dla 8 osób.

2. Voucher nie podlega wymianie na gotówkę.

3. Realizacja usług wskazanych w voucherze następuje 18 października 2025 w Restauracji Magiel w Grano Hotel**** Gdańsk Riverside.

4. Uczestnictwo możliwe jest tylko dla osób pełnoletnich.