Kolacja komentowana z pairingiem whisky The Balvenie w dniu 29.03.2025 | 18:40-22:00*
*Uprzejmie prosimy o punktualne przybycie na wydarzenie.
Za kulinarną ucztę tego wieczoru odpowiadać będą wybitni Szefowie Kuchni:
Podczas kolacji mistrzowie kulinarni zaprezentują wyjątkowe menu, w którym tradycja spotyka się z nowoczesnością. Goście będą mieli okazję spróbować m.in. wędzonych przegrzebków z musem z limonki, pastrami wołowego z truflą, steka z sandacza z purée z batatów, rostbefu wołowego z wędzonym lardo czy biodra jagnięcego z topinamburem. Każde danie zostanie starannie skomponowane z wyselekcjonowaną whisky The Balvenie, której nuty smakowe podkreślą głębię aromatów przygotowanych potraw. The Balvenie to marka whisky single malt, która od lat zachwyca miłośników wyjątkowych trunków na całym świecie. Każda butelka to wynik rzemieślniczej precyzji, tradycyjnych metod produkcji oraz pasji do tworzenia whisky o bogatym, wielowymiarowym smaku.
Warunki:
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez City Apart Management SOL MARINA Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Gajowa 31, 83-251, Pinczyn Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .